Lad os alle bede

Eksperimentet fortsætter med virtuelle skribenter. Alle kan vente sig. Så kan i lære det og få nogle flade eller nogle børn.

Paven er død. Spørgsmålet er nu, hvorfor han gik med kalot. Enten har han været metroseksuel eller også har han taget pis på ALLE katolikkerne. Uanset, at paven var eksponent for i hvertf fald to af de i disse moderne 68-efterladenskaber (rent kulturelt), nemlig bagstræberiet og spiseforstyrrelserne/pyntesygen, gav han klar besked. Klar besked til en milliard fromme mennesker, der aldrig gør nogen fortræd. Vi kan ikke lide kvindelige præster, ingen bøsser, ingen kommunister, ingenting. Klar besked. Vi hader jer allesammen, hvis i ikke er VORES venner. Betal, sut, eller skrid.

Luther er død. Luther død.

Moses, Moses, moses… åh moses. Moses tomaterne inden de flås forlænges holdbarheden markant.

Jehova havde ingen penge. det var det samme hver måned efter den 10ende. Smøger og Bjørnebryg havde fortæret pungens indhold. “Hvor fanden skal pengene nu komme fra?” Tænkte Jehova. Og det gav anledning til en hel række af simple bedragerisager som Jehova senere skulle blive dømt for.

Gedeknepperne kan ikke gøre for det. I virkeligheden er det ikke gedenes skyld. Instinktivit. Men vi vil ikke forsvare gederne. De skal ikke kneppe VORES geder. Hvis de knepper VORES geder bliver vi sure. Og det bliver eder mane mig sagt.

Vi vil hellere se det fra Thors synspunkt. Gedeknepper eller ej, han slugte sin ged – hver dag. Mister Bombay er i sin kreativt-litterere fase. Men det ville thors væddere ikke ane en skid om. Som det bliver sagt: jørgen;jurgen. Ingen har mødt asetroende, der duftede af viol – eller geD.

I dette HCA år skabte GEJSTEN Store Jørgen og Lille Jørgen. En enevældig hyldest til kreativitet og magtsyge i to ikke lige store stykker. Der er gjort kål på lille Jørgen.
Har man sagt lile Jørgen, så må man også sige store Jørgen. Alting hænger sammen! Det er derfor, vi ikke kan holde op med at drikke, når vi først er kommet i gang. Gejsten er glad for HC. Han var en guttermand. Fordi han var uskyldig men bøsse. Men så heller ikke mere. GEJSTEN er garant for, at eventyrerne, antagonisterne og pointerne går tabt på den fede måde i stødet.

Nu er sol og vind delt lige.Ingen nævnt, ingen glemt.

GEJSTEN – HUUUUUUUUUURRRRRRRRRAAAAAAAAAAAA

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.