Kun overflade

Microsoft kører i disse tider, hvor patentkapløbet er ved at gå ind i den afgørende fase med eliminering af alle mindre og mellemstore, videnstunge virksomheder, en meget aggressiv kampagne på nettet, sikkert fordi det er billigst at være aggressiv netop der.

På deres hjemmeside kan man angiveligt læse, hvorfor Microsofts total cost of ownership for Windows er markant lavere end for Linux. Det står nemlig i en rapport. Men det er kun rapportens forside, man kan få fat i.

Gejsten har nu ventet i seks uger på at få Microsoft til at sende rapporten. Det kan de ikke. Den er væk. Pist forsvundet. Disparu. Absenteret sig i en støvsky mens Microsoft Danmark fortsætter kampagnen som om intet var hændt.

Ingen tænker længere. Ingen stiller de kritiske spørgsmål. Ingen gider overveje, om der er noget under overfladen. Smagsdommerne er kun meningstilkendegivere, alt med indhold er åbenbart at sammenligne med at være meget fint på den. Kilder, puhanej. Dokumentation og analyse, fyda. Det går den forkerte vej MEGET hurtigt nu.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.