Jeg kan flyve…

Sikker landing Forsvarskomissionens rapport kom og gjorde ingen forskel. Der var ingen anbefalinger ud over, at vi skal have et forsvar. De mange år og de mange penge, der er gået i kommisionens arbejdsfrokoster og internater har udmøntet sig i ingen konkrete anbefalinger. Ikke et eneste stykke isenkram er på ønskelisten. Ingen fede våbensystemer, eller strategier udfolder sig fra den tværpolitiske gruppe af entusiaster. Ikke så meget som et debatoplæg om ammunitionstyper, ildkraft eller jægerfly er kommet ud af det længe ventede arbejde. Tværtimod står vi nu i en situation, hvor det igen er politikere, der på baggrund af golfrejser, sydlige studieture og nye badeværelser skal tage beslutning om milliard investeringer i rigets forsvar.  Det er kun at håbe, at vi med de nye jægerfly ikke igen for en po9litisk beslutning, der vælger det dyreste og dårligste alternativ som med vores helikoptere, der dårligt nok kan holde sig i luften. Sker det, så er det på tide at lave udlæg i både golfsæt og solferier blandt forligspartiernes livssnydere.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.