LORTEfokus

Morten Messerschmitt har indgået forlig med gratisavisen BT. Nu ved vi så noget om, at MM ikke sagde “HEIL” men rejste armen og forresten ikke var klar over, at “Deutschland Uber Alles” havde noget at gøre med Nazismen. Således mister DF sikkert halvdelen af sit vælgegrundlag. Og andetsteds kan man læse om Nasers problemer med at forklare, om han læste om Tørklædesagen i den ene eller anden avis. Og Samuelsen forklarer sin fraværsprocent – som om det er det, han bliver betalt for. Pia vil have totalforbud mod tørklæder – hvad siger nyfeministerne, som gerne vil reintrocuere den lilla ble, til det? Eller lærerne ovre på Skt Joseph?

Imens stiger Danmarks formue. ?Ör efter år bliver Thor Pedersen overrasket over 50 mia ekstra på kistebunden. Borgerlige tænketanke forklarer, hvordan enhver skattelettet krone i toppen kommer halvanden gang igen. Men intet sker. I stattestoppets stivnede cement findes Anders Fogh, som stadig tænker på masseødelæggelsesvåbnene og eftermælet og lader pengene blive i det offentliges kasser.

GEJSTEN spørger: Hvor er de libarale henne? På lokum? Fokus er i hvert fald noget snævert.

Comments are closed.