Alle græder..

monkeybike.jpg

Så gik det galt for ?òrnen fra Herning. Gennem 11 år har han løjet om det åbenlyse. Lemmedaskeren fra Højderyggen var ikke et unikum. Blot en cykelrytter begavet med store vener, hvor masser af EPO frit kunne sætte farten op af bjerget. Nu er regnskabets time så kommet. Efter år med benægtelser og eget hold, der skal være “Clean”, sad¬† den skallede ørn og græd. Græd salte tårer for de beslutninger der er nødvendige, hvis man skal give publikum, det de vil have. “Og wassåå!”¬† siger Gejsten.¬† Vi gider sku ikke se middelmådige præstationer af folk, der træner uden stimulanser. Vi vil have Hurtigere, Højere og Bedre NU! Ikke når den menneskelige fysiologi om 10 mio. år er kommet videre. Giv den stækkede ørn Ridderkorset. Han har vist vejen til toppen hvor Klenex kassen venter ved nedturen.

Comments are closed.