Afskaf retsstavningen

I disse tider, hvor det er så vigtigt at få tingene på plads, hvor universitetsstuderende skal råbes op i timerne, og hvor man helst ikke skal forelske sig i en udlænding under 24, har vi netop erfaret, at 10,000 ord er kommet på kirkegården, dvs. er blevet slettet i retsskrivningsordbogens sidste oplag.

Men ingen ord erstatter dem. Til gengæld er det stort set ligegyldigt, hvor man lader sit blik lande, så følger ingen de omtalte staveregler. Idiotkommaer, præsens-r og delte navneord fylder vores hverdag på offentlige skilte, emballage og avisartikler.

Afskaf dog retsstavningen. Lad det flyde, som alting flyder i dette latterlige lille land, hvor principper er vigtigere end mennesker, hvor flertalsdiktatureret langsomt føres ind i alle kropsåbninger, og hvor kommunikation er ligegyldig. Der er alligevel ikke noget at komme efter.

Gejsten siger: HURRAAAA for WR?òVL og BR?ÜK.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.