Yttringsfrihedens lakmusprøve

Vores alle sammens hade-onkel nr. 1 Søren Espersen, der er mange er lagt for had, grundet sin kærlighed til Israel og udtalte afsky for Islam, tester nu yttringsfriheden som vi alle værner så smukt om i teorien.

Ved at støtte op om egne ungdomspolitikeres satire og leg med Muhammed krisens hovedperson: Den satiriske pen. Er Søren Espersen faldet lukt ned i en kvalitativ undersøgelse af humorens væsen. Og der er det belærende at høre hvilken type humor, der tænder Hr. Espersen. Som han siger: “Der er mange slags humor” Og hæfter sig ved, at se en der får en lagkage i hovedet – Det er skægt! Videre fortsætter Hr. Espersen at en Burka nok er det mest grinagtige han har set. Og folk der går i samme, er noget han griner meget af. Hr. Espersens genistreg ligger i ønsket om at bevare yttringsfriheden og især den hvor humor indgår. Et smukt træk af en gal mand der derved sikrer, at vi andre i årene fremover frit kan latterligøre Hr. Espersen og følge uden at skulle frygte for Bomber i eller udenfor turbanen.
Tre lange og så det hule…

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.