Ren for Gud – men hvad siger Bademesteren?

Danmarks Liberale Parti, som nu ikke hedder Danmarks Liberale Parti længere, men blot Venstre, efter selverkendelsen af at have overtaget samtlige socialdemokratiske projekter, er nu under anklage for at trække godkendelsen af et nystiftet parti, Liberalisterne, i langdrag, fordi de hedder noget med liberalisme. Selv om al snak om minimalstat og deregulering er forstummet vil man stadig forholde sig retten til at være liberale, selv om man ikke er det.

Men der er ikke noget at komme efter. Venstre er ikke liberale, de er bare ved magten. Liberalisterne er heller ikke liberale, de er bare sure over al den lighed. Næh, de liberale kræfter i Danmark finder man i Mariannes Håndtaske, det eneste sted, hvor planerne om skattenedsættelser i toppen findes.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.