Håndtasken – nu med engelsk tale

trillebor.jpgI jagten på populariteten på caf?©-pladserne vil Håndtasken inføre engelsk i folkeskolen fra 0. klasse. Et prisværdigt forsøg på at signalere globalisering i det lille ministerpensionstilragende parti. Dog er denne leflen for sproget som verdens “onde” supermagt besidder ikke just radikalt. Tværtimod er det en stor overraskelse at demonteringen af det Danske sprog ikke skal findes i indførelsen af et noget mere multikulturelt og eksotisk sprog. Farsi eller arabisk ville ligge de Latte-slubrende caf?©politikere nærmere hjertet. Her med kunne det jo sikres at de lækre D??nner Kebab’s de sluger i broderkærlighedens navn vil være lokale i årene fremover.

At være Liberal og Global betyder at tænke stort. Giv dog de børnene mulighed for at vælge mellem de 3 store sprog. Kinesisk, Spansk og Engelsk så kan kommende generationer klare sig i en multikulturel verden, hvor vækst sikres gennem samhandel og innovation og ikke påbud fra bedrevidende grådige håndtasker med snævert udsyn.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.