Forbud og Straf

I dette land, hvor strengere straffe og mere forbud er tidens løsning, vender vi nu hovedet mod fodbolden. Denne sport, som nok i sin kerne engang har været stolt og bygget på ære og flid, er i dag en stupid og primitiv spejling af samfundets kedeligste sider. Prøv at lytte til en fodboldmand udtale sig. Det er det rene og skære ligegylle. “Vi var foran, så gik vi lidt kolde, og så var de andre bedre til at udnytte chancerne.” Mere meningsløshed fra de tanketomme fodboldtåger. Og trænerne, som ligner bankassistenter, der aldrig fik forfremmelsen. Endnu mere tåbesnak. I kølvandet på alt dette er tilskuerne, en samling af vores engang så stolte lands mest nytteløse elementer – fadbamser og strubebrøl med gadeslagsmål og drab på samvittigheden. GEJSTEN siger derfor: Forbyd fodbold som vi har forbydt rygning og anden glæde, og sæt alle med en bold i spjældet. Længe. Det virker!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.