Nå…..?

Tilhørende den berømte Nå-generation. Nu på vej mod de 40. Midt mellem oprør og friværdi. Nær kvalt i børn, karriere og mangel på mening. Netop der står en hele min generation. Børn af oliekrise og 68 oprør nu i midtvejens vakum. Hvem tager sig nu af os. Hvor er den forstående moder? I teorien er den varme favn altid åben. I realiteten er hun på vej til Mauritius i en sidste desperat finanskrise fornægtende tur med den 4. ægtemand. Og far, hvor er min far til at værne om den fornuftige pensionsopsparing, der sikkert bliver ædt af finanskrisers spekulative apetit. Som Island kaster sig i gryden til lyden af Peter Ålbæk’s landsfaderlige had til små børn og handikappede, kaster jeg de sidste rester af håb i Carlsberg B, som den rammer kurs 190. Øl er mit sidste anker. Sammenhængskraften i flydende form, den må da stå stærk ved min side som alt andet ramler.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.