Istiden kommer

Ifølge Bertil Nordahl har kvinderne beholdt deres absolutte magt i hjemmet – kampen for ligestillingen er med den præmis altså kun foregået på arbejdsmarkedet. Og her ved vi jo, at kvindelige ledere – erhvervsmæssigt som politisk – skaber vækst og sælger billetter. Mændene, som man kan takke for denne afvæbning, er de konfliktsky andogyniske misfostre, som vi for tiden kan beskue i DRs tilbageskuende føljeton, husker du.

Ja, vi husker halvfjerdserne. De 35-årige 68′ere kunne nu efter vedtagelsen af bistandsloven systematisk begynde at punktere grundlaget for vækst og visdom. Evighedsstuderende nasserøve uden sans for andet en proces. “Det vigtigste er, at vi fik en god samtale, og det er jo i den forbindelse ligegyldigt, om vi er uenige.” GU ER DET EJ. Vi skal finde L?òSNINGER og skride til HANDLING, ikke sidde og strikke.

De første spadestik til det absolutte matriarkat blev taget af 68-generationens tågehorn i pauserne mellem at tænde den næste røgelsespind og pantsætte vielsesringen for at komme ind på Thylejren.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.