Ritt og den røde skole

Den store vision om nytænkning i Socialdemokratiet nærmer sig nu katatoniske dimensioner. 300 elever under Ritt’s pisk og pragt har produceret 4 stile, der viser vejen frem. Imponeret er det svært at blive. Beskat boligejerne og tag bilen fra bilisterne. Hvornår vågner socialdemokraterne og tager fat om nældens rod. Det det HELE handler om. 68′ernes svigt og røveri. Alt er på vej ned af bakke. Hvert 7. barn er skabt via inseminering. Matriarkatet folder sig ud til tonerne af Røde Mor i DR’s kuldsejlede Koncertskur:

Du blev født til magten, født til sejren
jordens folk de bøjed sig for dig
født til magten
født til rigdom
født til velfærd….

Med faktura i hånden afventer Gejsten de kommende generationer, der skal svare skat af de sidste 68′eres friværdibetalte havefest.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.