Viljen til Total Fallit

Nu er agurketiden snart forbi. Og valgtrommerne lyder. Nu bliver det interessant at se, hvordan Dansk Folkeparti dingler som regeringsbærende parti – på grund af muslimen Naser! Den Forsnævrede Strube snakker mere om den sorte svøbe, mens Den Hånlige Latter snakker mere og mere om straf og revsel.

Her har vi altså folkevalgte politikere, der sætter hævnmotivet over straf, der faktisk fungerer. Straf, der har en præventiv virkning. Straf, der sænker kriminaliteten i Danmark. Næ, man vil sætte straffen op, op, op i en misforstået leflen for “retsbevidstheden”. Retsbevidstheden? Skal det nu tabe al betydning, som samme åndsboller fratog ytringsfriheden al mening under karikaturkrisen?

Men det er altsammen ligemeget nu. For den store Pianist proklamerer nu sammen med den næsten geniale Thuelsen Dahl, at der ikke skal importeres kvalificeret arbejdskraft til Danmark. Nej, lad os sende arbejdet til udlandet. Det giver jo masser af mening! Det er alle arbejdspladserne inden for innovation og produktudvikling, vi har mangel på – så afsted med dem. Til ?òsteuropa, Asien og Pommern til. Samtidig skal den offentlige sektor udvides. HRURRAAA. Så kan vi endelig alle blive til middelmådigheder i et servicesamfund, hvis uduelighed kan fylde os ved kakkelbordene efter indtaget af færdigretten.

KLOVNEN har bestilt billet – til et sted, hvor man har brug for ham.

Comments are closed.