De Sorte Svin I

Efter et langt liv med Told og Skat som repræsentanter for den ypperste inkompetence er der endelig ved at ske noget. Man søger nu medarbejdere med “erfaring i skattetænkning (dog uden dom)” og ændrer kreativt sit image. Måske statsministeren kunne få job d?©r efter næste regeringsskifte? Der var jo noget med kreativ bogføring.

Og endnu bedre er kampagnen mod sortarbejderne. Disse repræsentanter for griskhed, selviskhed og nedrig asocial adfærd bliver nu udstillet i biografer, på metrostationer og i offentlige urinaler. Dejligt at tænke på, at sortarbejderne må stå med slap pik og tisse med dårlig samvittighed.

Men det er ikke nok. Sortarbejderne skal findes og straffes. Skatteunddragelse ved sort arbejde har alt, alt for lave straffe. GEJSTEN siger: Send sortarbejderne til Guantanamo eller Abu Gharib, UD skal de, UD, hvor de for 8 kr om dagen kan arbejde deres skattegæld af – med en status af “illegalle arrestanter” kan det jo tage mange år. Nu stiger renten jo også.

Comments are closed.