Man bør ikke trutte, hvis man selv er et båthorn

Kun godt et år efter muhammedkarikaturkrisen, hvor vi husker Den Store Rorgænger afvise et dusin diplomater med en manduktion om pressens frihed og uafhængighed i Danmark, står vi i en lignende situation, blot med modsat fortegn. I det forgangne år har mange foragelsens bedstebørn ytret sig om disse diplomaters afgrundsdybe mangel på viden om det demokrati, de besøger. Indtaget den holdning, at de burde skrubbe af og lære noget om samfundsforhold.

Men nu bliver man forvirret, lidt på samme måde som da Rorgængeren sagde, at han vidste, der var masseødelægelsesvåben i Irak. For nu kan DR dokumentere, at redaktionschefterne bliver kimet ned af ministre og borgerlige politikere, der gerne vil bede om større eller mindre rettelser i udsendelserne og ligefrem navngivne journalister taget fra bestillingen.

Mon ikke Brian og Bertel burde se, om de kunne bestå den nye danskprøve? GEJSTEN skammer sig på deres vegne.

Comments are closed.