Det kreative selvmord

Gymnasiereformens overlagte mord på indlæring i krydsfeltet mellem klassisk viden og moderne tilgang betyder, at alle i dag skal have psykologi, selvudvikling, egofinpudsning og snotunge på højt niveau. Alt på bekostning af de klassiske dyder som Matematik, Fysik, Kemi samt de historiske kernesprog som Tysk og Latin. Forfaldet er endeligt og isoleret kan vi snart se til at kineserne købar alt af værdi op. Efterladende forkælede snotunger på selvudviklingskurser, der gerne vil arbejde med noget “kreativt”. Det eneste kreative de kære gymnasielever har udviklet i den seneste tid er et øjensynligt stort forbrug af hårde stoffer i skoletiden. Den gamle rus opnået gennem indsigt og lærdom er væk. Den findes nu i 2 striber på et spejl bag elfenbenstårnet.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.