Matriarkatet kommer nedefra

Karen Thisted, en kvindesagsforkæmper med stort T, har netop fortolket ugens begivenheder for danskerne beboende omkring Hovedstaden i TV2 Lorry og givet sit besyv med i en syvdagesperiode, der har indeholdt Kvindernes Kampdag.

Den mandlige studievært var fremme i skoene. Hvor er det, den trykker? Hvad er det, der mangler? Har kvindesagen sejret, eller er der mere at komme efter. Emner som FM100′s studievært, som vil have arbejdsgiveren til at betale for sine egne private valg kan vel næppe siges at være kønsbunde, men dem fik Thisted til at stå i front for hvad de unge skal lære noget af. Og alle de råd og nævn, som har et undertal af kvinder, de fik på hattepulden af Thisted, der dårligt kan tale dansk.

Sandheden er en anden. Sandeheden er, at kvinderne har samme status som udviklingslandene, hvor alle ved, at bistand giver 2% af hvad gode investeringer gør. Og her nytter det ikke, at man sætter kvoter og sære positive særbehandlinger op. Kvinderne svøber i luksus og har fået alle muligheder for at kæmpe i livet på lige fod med mændene – men kampiveren mangler blandt 68-gernerationen, som stadig tror, der skal gøres forskel. Samtidig sidder KLOVNEN tilbage og er bange for, at vi nu skal have et Kvinde-OL på samme måde, som vi har et Homo-OL – fordi det er vigtigt at vise verden, at kvinder også kan dyrke sport!

4 Responses to “Matriarkatet kommer nedefra”

 1. caj Says:

  I den tomme bus viser ingen billet!

 2. caj Says:

  I den tomme bus viser alle billet!

 3. maz Says:

  I den tomme bus spiser alle sine billetter.

 4. maz Says:

  I den tomme bus er kontrolløren gode venner med alle.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.