De største helte

wto4.jpg

Vor tids frihedskæmpere. Dem, der holder hjulene i gang. Medborgere, der sørger for, at de fattige enker og handicappede på 8. sal kan få repareret lokummet inden vandskaden har bredt sig. De er overalt. Vi skylder dem tak og må ærbødigt løfte på hatten. HURRAAA for dem.

Det er sortarbejderne, det drejer sig om. Og her tænker vi ikke på disse i vore tider så udskældte gæster fra eksotiske lande. Vi tænker på ganske almindelige bedsteborgere, der unddrager statskassen 50 milliarder kroner om året i deres velmente forsøg på at holde hjulene i gang. Penge, der ellers aldrig var blevet omsat. Misundelsesafgifter, som ellers ikke var blevet opkrævet.

En ny moral for en ny tid. Kan du ikke lide lovgivningen så skid den et stykke og gør hvad du vil. Find din egen, sørgerlige undskyldning for dit svindel og udnævn dig selv til folkehelt. HURRAAAAAA.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.