Med Dolly i høet

nohc.jpeg

Dansk Folkeparti marcherer mod nye højder i renselsen af det danske samfund, sidst med et lovforslag til forbud mod seksuel misbrug af dyr. På GEJSTEN glæder vi os til retssagerne, hvor dyrene vidner og vejleder i den vigtige skelnen mellem brug og misbrug.

Koen, der klager over at få suttet patter af en maskine to gange om dagen. Orner, der bliver masturberet af avlsoverfaldsmænd syv hundrede gange på en sommer så vi kan få insimineret nogle flere hunner i en fart. Hungeder, der får stukket pinde i skeden med samme formål.

Jeg for min del vil glæde mig til fundamentalismens indtog, hvor vi i danske retssale kan diskutere, hvorvidt Jomfru Marias frugtsommeliggørelse af Helligånden i form af en hvid due konstituerer seksuel misbrug af dyr.

Og når vi nu er i gang må vi hellere tage skridtet fuldt ud og forbyde drab på dyr – disse stakkels umælende væsener har jo ikke bedt om at blive til cheeseburgere, lørdagskyllinger, leverpostej eller sol over gudhjem. Og forbud mod andre perversiteter som den HC led af. Det kan vi ikke have. Til gengæld må vi have flere politiressourcer til at løfte dyner og fange løse hunde i bydelen på Christianshavn.

Klovnen fra Bollehavet breder sit smil ud over sit land og imødeser den danske fundamentalisme hale ind på den, vi kender fra TV. HURRAAAAA.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.