Det bimler informativt

Med Georg Metz i spidsen har den Radikale kulturelite fundet nye veje til, at berøve Danmark sin sidste rest af identitet som kristen nation. Kirkeklokkens kalden om søndagen er faldet de liges ligemand for øre. Det er nu ikke længere rimeligt, at  Danmark ikke støtter alternative trossamfunds ret til at kalde til bøn. Det betyder, at imanen skal kalde til bøn, budisterne Gonge til samling og hvad vi måtte kunne mønstre af alternativer må fløjte, synge, blæse eller hvad der findes rimeligt, når det er tid til komsammen i hytten. Eller endnu bedre  som en kommenterende læser i elitens mikroformatssprøjte udtrykker det: “..forbyd klokkerne..”. Så den dag klokkerne er tavse og Metz smiler fra minareten, da vil vi i sandhed vide, at Danmark ikke længere er iblandt os.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.