Mens vi venter på noget

rockw.jpg
I en verden befolket af lesbiske kulturkommentatorer, der lystigt beretter om livsens ondskab, altimens de fødes af afdanket akademisk elite svævende på 68 bølgens friværdi, er Rockwool Fonden i stilhed kommet med deres seneste rapport om kriminalitet blandt indvandrere og deres efterkommere. Nedslående er det, at det er som vi forventede og ikke må sige. Årtiers fejlslagen integrationspolitik viser med sit tydelige sprog, at både indvandrere og deres efterkommere er mere kriminelle end andre grupperinger i den danske samfund. Det smukke ved Rockwool Fonden er, at de er uangribelige. Mestre i deres fag. Ikke farvet af politiske anskuelser, gætterier og kærlighed. Blot simple håndværkere indefor deres felt, der præsterer det ypperste hver gang. Gejsten ærer dem, der ved sit virke bidrager til forskningens metodiske uangribelighed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.