Innovation og mangel på samme

Den endelige løsning på Danmarks dårligdomme liger lige for. Efter årtiers diskussion af sociale problemer, arbejdsløshed og manglende nytænkning i det danske erhversliv, præsenterer GEJSTEN hermed Innovationsmodellen. Modellen er simpel. Den er båret af det enkeltes initiaiv og virkelyst. Baseret på det faktum at mennesket grundlæggende ønsker at deltage i produktion af merværdi, både for sig selv og for andre. Fremfor at fastholde individet i offer rollen, forklejne den enkeltes mulighed for at ved egen kraft at skabe en eksistens, så er Innovationsmodellen en mulighed, der genopretter den enkeltes respekt og kongerigets konkurrencemuligheder i den moderne verdensorden.

Ved at kanalisere de i dag anvendte midler til jobtrænningsprogrammer, nyttesløse kurser, særprægede og fantasifulde opkvalificeringskurser og andre tiltag der med sikkerhed fastholder individet i den initiativløse arbejdsløsheds og sjælelige armod, over i en Innitiativ-Venturefond med et formål. Nemlig det formål som ingen af de i Danmark nuværende Venturefonde eller statsligt støttede fonde formår: At støtte den gode id?©. At tilvejebringe et økonomisk grundlag for innovation der strækker sig ud over det akademisk elitære come il faut.
En fond med det ene formål, at brænde penge af på innovation, iværksættertrang, nyskabelse indenfor alle felter der har indtjenningspotentiale. For at det ikke skal ende i tragiske kulturelle kunst projekter, så er det er krav fra fondens side, at der skal være en innovativ forretningsid?© bag. Ikke det sædvanlige Biotech hokuspokus, der hvert år sluger millioner af venturekroner i jagten på verdenspatentet. Tværtimod må der forlanges forretningsid?©er der er båret af en vision om ny vækst og ikke af patentliderlig regressiv investering. Resultatet af en sådan Innovationsfond vil være, at der skabes erfaring, forretning og arbejdspladser for milliarder. Se det vil kunne gøre Danmark til en innovativ spidspyds i verdenssamfundet!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.