Blut und Boden

Det er et mysterium, hvordan det kan falde Anders Fogh ind at genopstille som statsminister. Selv fra den stivnede cement må man kunne se, at alt er galt. Blair og Bush er væk. Løgnene er kendt af alle. Ikke engang en henstilling fra Folketingets Ombudsmand vil man rette sig efter i sin magtfuldkommenhed. Alene det viser, at man godt er klar over, at man har snavset mel i posen. Af en eller anden grund kan statsministeren ikke tage det som en mand. En pinlig affære, hvor man skal helt ned i det grumsede dynd for at se, at der er masser at komme efter.

Straf, straf, straf – selv om alle ved, det ikke hjælper. Det kan enhver idiot slå op. Næste skud er formanende moralisme. Malerkosten på plejehjemmet. Den lange afstand mellem talenterne i kabinettet er tydelig som en 250 kgs gorilla, alle ignorerer ovre i hjørnet af stuen. Utallige ekspertmiljøer er udraderet. Danmarks Radio er ødelagt – det er måske ikke så skidt endda, men kulturlivet hænger generelt i laser efter en stupid og præstationsbenovet kulturpolitk med reaktionære kvalitative kriterier og mere sportsjargon. Kulturbrian! Jernbanenettet er afsporet, kloakkerne er til rotterne, vejene er usle, og det hele er støttet af præstepolitikerne fra DF, som er garant for en konstruktion af kynisme, arrogance og råhed, der ikke er set mage i nyere tid i det gamle land. Oven i det en forfejlet og nu tabt krig i Irak, startet på en løgn og uden mandat fra verdenssamfundet, som har kostet en halv million livet.

Hvordan kan en dansk statsminister få den tanke at genopstille som leder af sit land på denne baggrund? Hvad skal der dog mere til for, at han går af?

Men det værste er dog, at man nu vil universiteternes fredagsbarer til livs. Som konkurrenceforvridende institutioner, der tager PENGE væk fra de fadbamseomsættende bæverdinger i byen. Fadbamser til kun 75 kroner halvliteren. Omtrent det tidobbelte af diesel. Det er nødvendigt med fredagsbarer, så eliten og den kreative klasse på en lettilgængelig og prisbillig måde kan lære SUPAs ægte værdi på et tidligt tidspunkt. Alt andet ville være galimatias og ødelæggende for vort lands fremtid.

Comments are closed.