Rettelse…

Gejsten har tidligere diskuteret matriakatets komme. Der er kolde argumenter for og lune imod. Sikkert er det, at kvinden ikke kan være manden, da der er hormonel forskel. Ny forskning kombineret med et gammel ordsprog stiller nu sagen i et andet lys. Manden som mand er ved at forsvinde. Manden producerer ikke længere de samme mængder Testosteron. Altså sexlysten, forplantningsevnen og krigeren er på vej ud til fordel for den Metrosexuelle pyntedukke, der hellere vil plukke øjenbryn end at gå på jagt. Forklaringen på samme skal findes i kosten samt levevaner. Og netop her spiller kvinden sit sikre kort. Vejen til mandens hjerte går jo som bekendt gennem maven. Så generationers fejlernæring i de danske hjem er et udtryk for den snigende magtovertagelse fra generation Kusse. Gejsten siger: Spis kød til og dræb det med fordel selv. Det er vores køn det gælder!

Comments are closed.