Nye tider – nye pengestrømme

Hvad med wellness-safari? Køre rundt i en stor Hummer og skyde med Gatling efter horderne af bevidstløse forbrugere på “wellness-bølgen”. Folk, som lader sig smøre ind i nøddecreme og stopper næsen med pebermynteblade, mens de nynner og glemmer alt om livets faktiske vilkår.

Sænk dem ned i lunkent vand og luk låget i. Så kan de ligger der i evig wellness og onanere i mørket, mens vi andre kan få FRED. Wellness vokser ikke ud af at smøre mad på kroppen, wellness kommer af stort alkoholforbrug og erkendelsen af, at andre har det værre end ?©n selv.

Måske er her id?©en til et borgerligt ekspertpanel. Smagsdommere i Wellness på den Borgerligt-Liberale Måde. Kommissoriet fylder kun ?©n sætning: “Der kommer flere og flere af dem, det hjælper ikke at sætte fælder op mere.”

Comments are closed.