Kvinder på toppen

Det kulturrigtige og evige korrekte Danmarks Radio, har i aften belært os om “Kvinder på toppen”. Det er der nu ikke noget nyt i. DR’s selvsmagende for- egen-fedhed er blevet et varemærke af de, der ikke kan overses.

Det er sikkert og vist, at matriarkatet kommer. Det er min bekymring, hvorledes man som mand skal byde det velkommen. Er det på ryggen med et “tag mig..” skilt eller med mandegruppens 70′er banner fundet frem fra skabet “Vi kan også være følsomme”. Nej. Sådan bliver det ikke. Jeg vil sætte mig fredeligt ned i et hjørne og afvente, at kvinders følsomme altomfavnende moderlighed, skal håndtere muslimernes komme. For det bliver først den dag, hvor kvinderne ikke vil finde sig i at blive betragtet som 2. rangs borgere, at de vil kalde på mændene og sige: “Kan i ikke lige klare disse her Muhamed’er, mens jeg laver noget andet”.
Det er først på det tidspunkt, at dialogen om fremtidens samfund (matriarkatet) skal tages. Det vil skabe balance (i et par timer i det mindste).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.