Retsstatens sejr!

Det er sikkert og vist, at i den sidste ende er det fornuften der vinder. Efter måneders tovtrækkeri både af politisk, journalistisk og ikke mindst folkeopinionsmæssig karakter, står det nu klart at Faderhuset, der lovformeligt og med respekt for lovgivning samt bestemmelser på området har købt Ungeren skal have overdraget huset. Diverse psedo-frelste forsøg på at bevare samme gennem 68′ernes subtile fonde angiveligt udgjort af overskydende pensionsmidler, er endeligt fejlet.

At lægge øre til Advokat Knud Foldschack’s forvrøvlede sludder om at bevare et unikt sted for de unge, samt at sikre de ikke voldelig løsning på det nuværende dilemma er beskæmmende. Hvis det var Københavns kommune og den allesteds nærværende Ritt Bjergaard så påliggende at bevare det kreative miljø, så råber det til himlen, at kommunen i 1999 satte Ungeren til salg for højestbydende. Hvis det havde været en Socialdemokratisk mærkesag at støtte de unge, så havde den tidligere Overborgmester Kramer-Mikkelsen jo sikker grebet ind, som han greb i andres lommer i tilsvarende periode. Men Nej, intet flertal i Borgerrepræsentationen fandt anarkiet i Ungeren fornuftigt, endsige forsvarligt at ofre skatteyderkroner på, hvorfor salget var en realitet. Og nu skal de ud..!

One Response to “Retsstatens sejr!”

  1. maz Says:

    GEJSTEN glæder sig til at se, hvordan et missionærisk, fundamentalistisk kirkesamfund kommer til at klare sig på Nørrebro. Vi løfter på den høje hat og foreslår oprettelse af http://www.convertedmuslimcount.dk så vi kan følge med i hvor mange i den sorte firkant, familien Evertsen får omvendt til Den Rette Tro. Samtidig kan vi så punge ud, mens der ansættes flere politibetjente til at jage bydelens utilpassede unge rundt – nu i gaderne.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.