Den Store Naser

KarateNasar

Det radikale venstre har længere tid haft et problem. Deres kæreste eje, den gode Naser Khader, har vist sig mere populær end hundens ejer selv. Det har selvklart givet anledning til en lang række patetiske diskussioner i det radikale bagland. Diskussioner der drejer sig mere om hundens farve end hvorfra den er kommet. Fordi fænomenet Khader kunne opstå i et hvert parti på den politiske scene. Opskriften er simpel ‚Äì kombinationen af rygrad, mod og konsekvens er i dansk politik så sjælden en kombination, at alle reagerer kraftigt. Khader rammer en sjælden kombination af omstændigheder der gør, at netop han med sin baggrund i denne situation lammer al modstand. Selv pladderhummanisterne der ellers er garanter for den indholdsløse mening, står i denne situation uden ord. Netop dialogen er Khaders åbenlyse paradigme for at vælge De Radikale som parti. Et håb om frugtbar ærlig dialog, der desværre alt for ofte ligger i Jelveds håndtaske.

Som gammelt sortbælte i karate er Khader uddannet i den ædle kunst af selvforsvar. Men der ud over giver Karate uddanelsen også instruktion i at kende sin historie, formåen og begrænsninger. Gennem dialog skal konflikter og uenigheder løses. Og først når alle muligheder er udtømte er fysisk respons tilladt. Her er ikke tale om en dansk ørefigen, Olfert eller andet halvhjertet tjatteri. Når grænsen er nået, så skal der slås først og med mægtig styrke. Der er ingen der rejser sig efterfølgende! Nu står Khader så i rampelyset efter at have krævet Danmarks ret. Og rundt om står måbende Radikale kvinder med en arketype af en mand de teoretisk må foragte men realpolitisk må elske. Jelved selv er i vanlig stil uden skrupler i sin nyvundne jagt på endnu en pensionsgivende stilling. Og vil arbejde koncentreret på, at overbevise vælgerne om, at lille Naser i virkligheden er hendes produkt. Det vil ikke være uventet hvis Jelved end da vil påstå, at lille Naser er hendes sponsorbarn fra Syrien.

Tilbage står at se, hvor meget Naser Khader vil lægge navn og rygte til før grænsen med de Radikale Valkyriers mareridt er nået.

/caj

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.